Syarikat Palsu Tiruan Kumpulan i1

Dengan kejayaan kumpulan i1, kini sudah banyak syarikat yang meniru dan memakai nama i1. Kami ingin memaklumkan kepada para pelanggan yang dihargai bahawa syarikat di bawah TIDAK ADA KAITAN dengan kumpulan i1.

Nama Syarikat:
i1BET365

Syarikat ini adalah contoh sebuah syarikat yang menyalin dan memakai logo kumpulan i1. Jadi kami harap pelanggan kami berwaspada dan memastikan anda semak terlebih dahulu di laman i1dunia untuk memastikan syarikat adalah syarikah sah i1.

*Kami dari kumpulan i1 tidak ada kaitan dengan syarikat ini dan kami tidak akan menjamin keselamatan anda jika anda bermain dengan syarikat ini (i1BET365)

Nama Syarikat:
i1MEGA88

*Kami dari kumpulan i1 tidak ada kaitan dengan syarikat ini dan kami tidak akan menjamin keselamatan anda jika anda bermain dengan syarikat ini (i1MEGA88)

Nama Syarikat:
i1918KISS.net

*Kami dari kumpulan i1 tidak ada kaitan dengan syarikat ini dan kami tidak akan menjamin keselamatan anda jika anda bermain dengan syarikat ini (i1918KISS.net)

Nama Syarikat:
i1918KISS.com

*Kami dari kumpulan i1 tidak ada kaitan dengan syarikat ini dan kami tidak akan menjamin keselamatan anda jika anda bermain dengan syarikat ini (i1918KISS.com)

Nama Syarikat:
i1CUCI

*Kami dari kumpulan i1 tidak ada kaitan dengan syarikat ini dan kami tidak akan menjamin keselamatan anda jika anda bermain dengan syarikat ini (i1CUCI)

Nama Syarikat:
iMAU4D

*Kami dari kumpulan i1 tidak ada kaitan dengan syarikat ini dan kami tidak akan menjamin keselamatan anda jika anda bermain dengan syarikat ini (iMAU4D)

Close Bitnami banner
Bitnami