Kenapa memilih i1Get2Win?

Get2Win telah bermula operasinya sejak 2015 berdasarkan kepada ejen melalui whatsapp. Pada tahun 2018, syarikat Get2Win telah berkembang cepat dan telah usaha sama dengan Wasabi untuk memulai platform E-Dompet dan pengguna tidak lagi perlu risau main melalui ejen-ejen lagi. Dengan platform E-Dompet ini, pemain boleh deposit, pindah kredit dan cuci sendiri terus dalam platform E-Dompet tanpa perlu menunggu ataupun risau lagi.

Faedah i1Get2Win

Get2Win merupakan platform E-Dompet automatik yang paling stabil bagi pemain untuk deposit, pindahan kredit dan cuci sendiri. Selain daripada kemudahannya, pemain juga dapat nikmati Hadiah-hadiah yang lumayan (iphone, laptop dan lain-lain) untuk ditebusi dengan Program Ganjaran kami dalam Kedai Wasabi. Dengan kami juga, anda boleh untung duit tanpa modal dengan “Program Sekutu” kami ataupun dikenali sebagai “BROPIN”. Program Sekutu ini merupakan sistem yang paling unik berbanding kepada kompani lain, kerana anda boleh untung ganjaran tunai pada setiap deposit daripada pemain yang anda telah rekomen dengan tiada had selama-lamanya.

Tambahan pula, pemain kami boleh menikmati 8% Unlimited Bonus pada setiap deposit. Bagi pemain baru yang nak cuba platform kami, jika anda tidak dapat cuci pada deposit kali pertama, jangan risau, anda boleh menikmati 100% Cashback (*Tertakluk kepada Terma dan Syarat). Tunggu apa lagi? Marilah cuba sekarang di www.g2w88.com

Close Bitnami banner
Bitnami