Kenapa main dengan I1Kiss?

Pada tahun 2018, SCR888 sudah bertukar nama kepada Kiss918. Dalam masa tempoh ini, ada banyak permain yang dekat platform i1SCR berasa hairan. Mereka rasa pelik kenapanya mewujud nama SCR888 dan Kiss918.

Oleh demikian, platform sah i1, mengeluarkan platform kedua iaitu i1KISS. Di dalam platform ini, player dari i1SCR boleh register dan mendapatkan bonus berdua kali ganda! Selain itu, platform Kiss918 atau i1kiss ini, bagus untuk player bermain masa platform i1scr ada maintainance IT.

Faedah I1Kiss

Seperti yang dimaklumkan, i1Kiss merupakan platform kedua yang belahir dari i1SCR. Oleh itu, platform ini ada semua faedah daripada i1SCR. Kalau anda nak main game Kiss918 tanpa kena kencing, anda boleh cuba dengan platform ini.

Selain itu, anda boleh dapat dua kali ganda promo. Di antara tips untuk menang, anda boleh register dengan i1SCR dan jugak i1Kiss dengan satu nombor, dan dapatkan dua kali ganda bonus.

i1Kiss mengunakan sistem Kiss918 kedua, kalau anda rasa tidak ada ong dengan sistem 918kiss, anda boleh main di platform i1kiss. Selain daripada itu, 918kiss jugak ada welcome bonus 30%, dan redeposit bonus 8%. Selain itu, bonus tinggi tidak penting, yang nak janji, janji bayar!

Close Bitnami banner
Bitnami